/OVER AXUS/

Ervaren makelaar voor je woning

TREVI AXUS

Het verkopen of verhuren van een woning is complexe materie. Jarenlange ervaring en een sterke lokale verankering maken van Trevi Axus je ideale immopartner in Klein-Brabant, Vaartland en de Rupelstreek. Vanuit onze kantoren in Puurs en Willebroek bedienen we de ruime regio. Persoonlijk, nauwgezet en met kennis van zaken.

Onze stevige fundamenten

In de schoot van de Trevi Groep bouwt Trevi Axus op tonnen ervaring. Meer dan 30 jaar vastgoedervaring en ondertussen meer dan 27 vestigingen maken Trevi een vertrouwde immopartner. Met Trevi Axus zetten ze ook hun stempel op Klein-Brabant. Als makelaar in Bornem, Puurs, Willebroek en de ruime omgeving.

Team van specialisten

De zaakvoerders van het familiebedrijf hebben zich doorheen de jaren omringd met experts in hun vak. Bij Trevi Axus reken je op elk moment op een specialist ter zake. Of je nu je huis wil verkopen, een appartement verhuren of beroep doet op ons rentmeesterschap.

Persoonlijke aanpak voor effectieve resultaten

Professioneel, gedreven en klantvriendelijk werken staan op elk moment voorop bij Trevi Axus. Onze benadering van jouw dossier is zowel persoonlijk als discreet. Steeds gericht op een vlot verloop en een resultaat waar je 100% tevreden van bent.

  • Een respectvolle en integere benadering van kandidaat-kopers en -huurders.

  • Een grondige en volledige voorbereiding en opvolging van je dossier.
  • Een behandeling volgens de wettelijke bepalingen en met respect voor de beroepsdeontologie.
  • Dagelijkse beschikbaarheid voor jouw vragen en die van potentiĆ«le kopers of huurders.

Axus team/

Op en top tevreden klanten, daar doen we het voor!/