/VERHUREN VERTROUWEN/

Een appartement of woonhuis verhuren doe je het best met een ervaren en vertrouwde makelaar. Zo ben je zeker van een correcte huurprijs, een vlot verloop en een dubbelcheck van alle wettelijke vereisten. Verhuren met een makelaar is verhuren zonder zorgen.

Immospecialist in Klein-Brabant en Vaartland

Als makelaar in Puurs-Sint-Amands en Willebroek leidt Trevi Axus de verhuur van je woning in goede banen. Jarenlange focus op de lokale markt zorgt voor een doorgedreven kennis van de kandidaat-huurders in de regio. En als gevolg voor een vlotte afhandeling van je zoektocht naar een geschikte bewoner van je pand.
VERHUREN IN VERTROUWEN

Je woning verhuren via een makelaar/

Rentmeesterschap

10 redenen om Trevi Axus onder de arm te nemen/

Wij bepalen de gunstigste prijs, samen met u.

Contacteer ons

of bel ons op 03 298 02 02

1.Wij zijn even gemotiveerd als u

We zijn even gemotiveerd als jijzelf om je woning te verhuren tegen een mooie prijs. Enthousiasme werkt nu eenmaal aanstekelijk.

2.Wij stellen u enkel betrouwbare huurders voor

Veel kandidaat-huurders willen een woning huren die niet overeenstemt met hun profiel of uw verwachtingen. U wilt misschien geen huisdieren. Of hun gezin is te groot voor uw pand. Of hun inkomen staat niet in verhouding met de gevraagde huurprijs. Bij Trevi Axus kennen we het klappen van de zweep en vangen we die behendig voor u op.

3.We bepalen de gunstigste prijs, samen met u

We bepalen, samen met jou, de gunstige huurprijs. Een correcte bedrag voor je pand, na een grondige analyse van de woning en van de verhuurmarkt in je regio.

4.Wij vinden een huurder binnen een redelijke termijn

We verhuren je woning meestal nog voor je huidige huurder je pand verlaat. Een redelijke termijn, dankzij nauwe opvolging en een uitgekiend 6-stappenplan.

5.U werkt met streekgenoten

We werken al sinds 2006 in Klein-Brabant en Vaartland. We kennen de woningmarkt dan ook door en door. En daar pluk jij mee de vruchten van. Misschien zit de koper van je woning zelfs al in onze ruime datebase.

6.U werkt gelukkig met experts

We leggen expertise aan de dag, van de schattig tot de administratie en het contact met potentiële kopers. Het resultaat van onze focus op opleiding en vakkennis.

7.Wij worden geruggesteund door het Trevi-netwerk

We maken deel uit van groep Trevi, één van de grootste makelaarsnetwerken in België. Trevi Axus steunt zo op ruim 30 jaar ervaring en dat kan tellen.

8.Uw probleem heet bij ons oplossing

We vatten de koe meteen bij de hoorns en buigen problemen om naar oplossingen. Zo gaan we als efficiënte verkoopmakelaar voluit voor jouw woning.

9.U weet alles

We informeren onze klanten tijdens elke fase van het verhuurtraject. Open communicatie is een onlosmakelijk kenmerk van onze persoonlijke aanpak. Jij weet alles. Daar staan we op.

10.U betaalt ons als uw doel bereikt is

We vinden het logisch dat enkel effectieve resultaten vergoed worden. Je betaalt onze erelonen dus pas als de verkoop gesloten is. Volgens duidelijke afspraken, gemaakt voor we samen in vastgoedzee gaan.

RECHT NAAR HET HUURCONTRACT IN 6 STAPPEN/

Overtuigd? Of wenst u meer informatie?
Aarzel zeker niet om ons te contacteren

Contacteer ons of bel ons op 03 298 02 02

Op en top tevreden klanten, daar doen we het voor!/