/Verkopen in vertrouwen/

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Van een correcte waardebepaling tot aantrekkelijke advertenties en de ondehandelingen: als vastgoedmakelaar staat Trevi Axus voor je klaar. We zetten onze jarenlange ervaring aan het werk om jouw vastgoed te verkopen. In overleg en volgens de regels van de kunst.

Een correcte prijs voor je eigendom

Een klare kijk op de vastgoedmarkt en een vlotte, correcte prijszetting. Ook dat zijn voordelen van je huis verkopen met een makelaar. Een eerlijke prijs laat je als verkoper voldaan en tevreden achter en dat maakt ons bij Trevi Axus ook blij.

Je vertrouwde immopartner

Je zoekt een makelaar in Puurs, Sint-Amands, Bornem of Willebroek? Bij Trevi Axus ben je aan het juiste adres. Daarnaast zijn we een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt in Boom, Londerzeel, Buggenhout en de regio tussen Brussel en Antwerpen. Die lokale verankering is onze garantie voor een vlotte verkoop van je huis.

VERKOPEN IN VERTROUWEN

Vastgoed verkopen met een ervaren makelaar/

Vraag uw gratis schatting

10 redenen om Trevi Axus onder de arm te nemen/

Wij bepalen de gunstigste prijs, samen met u.

Contacteer ons

of bel ons op 03 298 02 02

1.Wij zijn even gemotiveerd als u

We zijn even gemotiveerd als jij om je huis te verkopen tegen de beste prijs. Enthousiasme werkt nu eenmaal aanstekelijk.

2.Wij benaderen u persoonlijk, en omgekeerd

We handelen je verkoop op een persoonlijke en discrete manier af. Van eerste contact tot het tekenen van de verkoopsovereenkomst.

3.Wij bepalen de gunstigste prijs, samen met u

We bepalen, samen met jou, de optimale vraagprijs. De beste prijs voor je eigendom. Marktconform en met jouw goedkeuring, uiteraard.

4.We verkopen binnen een redelijke termijn

We verkopen woningen meestal binnen de 3 maanden. Een redelijke termijn, dankzij nauwe opvolging en diepgewortelde passie voor vastgoed.

5.U werkt met streekgenoten

We werken al sinds 2006 in Klein-Brabant en Vaartland. We kennen de woningmarkt dan ook door en door. En daar pluk jij mee de vruchten van. Misschien zit de koper van je woning zelfs al in onze ruime datebase.

6.U werkt gelukkig met experts

We leggen expertise aan de dag, van de schattig tot de administratie en het contact met potentiële kopers. Het resultaat van onze focus op opleiding en vakkennis.

7.Wij worden geruggesteund door het Trevi-netwerk

We maken deel uit van groep Trevi, één van de grootste makelaarsnetwerken in België. Trevi Axus steunt zo op ruim 30 jaar ervaring en dat kan tellen.

8.Uw probleem heet bij ons oplossing

We vatten de koe meteen bij de hoorns en buigen problemen om naar oplossingen. Zo gaan we als efficiënte verkoopmakelaar voluit voor jouw woning.

9.U weet alles

We informeren onze klanten tijdens elke fase van het verkooptraject. Open communicatie is een onlosmakelijk kenmerk van onze persoonlijke aanpak. Jij weet alles. Daar staan we op.

10.U betaalt ons als uw doel bereikt is

We vinden het logisch dat enkel effectieve resultaten vergoed worden. Je betaalt onze erelonen dus pas als de verkoop gesloten is. Volgens duidelijke afspraken, gemaakt voor we samen in vastgoedzee gaan.

Trevi Axus 7-stappen plan/

Overtuigd? Of wenst u meer informatie?
Aarzel zeker niet om ons te contacteren

Contacteer ons of bel ons op 03 298 02 02

Op en top tevreden klanten, daar doen we het voor!/