Veranderende BTW-regelgeving: waarom het nu hét moment is om een instapklare woning te kopen.

06 maart 2024

In een tijd waarin de woningmarkt voortdurend verandert, biedt Trevi Axus een unieke kans voor particulieren die overwegen een nieuwbouwwoning of appartement aan te kopen in regio Puurs. Met de aanstaande verandering in de btw-wetgeving, is nú het moment om actie te ondernemen. Wij hebben nog enkele projecten in ons aanbod, die nog aan een verlaagd BTW-tarief kunnen worden aangekocht.

De BTW-verandering: van 6% naar 21%

Tot het einde van dit jaar kunt u nog profiteren van een verlaagd btw-tarief van slechts 6% bij de aankoop van uw nieuwe woning. Deze uitzonderlijke regeling maakt het mogelijk om aanzienlijk te besparen op de aankoopkosten, waardoor uw droomhuis betaalbaarder wordt.

Vanaf 2025 zal dit tarief echter stijgen naar 21%, wat een aanzienlijke verhoging van de kosten betekent. Opgelet: verkoopovereenkomsten dienen ondertekend te worden uiterlijk in oktober 2024 zodat de notaris de akte nog kan verlijden voor 31 december 2024.

Waarom actie ondernemen?

  • Significante besparing: Door nu te kopen, kunt u profiteren van een btw-voordeel van 15%, wat een aanzienlijke verlaging van de totale aankoopkosten betekent.
  • Kwaliteit en comfort: Onze nieuwbouwprojecten, zoals Nobile, bieden niet alleen financieel voordeel maar ook het comfort, de stijl en de duurzaamheid die u zoekt in een thuis.

Snel zijn is de boodschap

Aangezien er nog enkele maanden zijn om te beslissen & nog te genieten van het verlaagde BTW-tarief, is de tijd om te profiteren van deze unieke kans beperkt. Ontdek hoe u kunt investeren in een prachtige, instapklare woning met een aanzienlijke besparing.

Deze nieuwbouw projecten in onze portefeuille komen in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief:

Kom gerust bij ons langs voor meer informatie over de veranderende BTW-regels & laat ons u helpen uw droomhuis werkelijkheid te maken aan een aantrekkelijke prijs. 

Contacteer ons/

Heeft u een vraag? Wenst u een afspraak? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

of bel ons op 03 298 02 02
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.