Model appartement
80%verkocht

NAUTILUS TOWER

ANDERLECHT

LEVEN IN STAD, AAN HET WATER

 

 

 

ANDERLECHT - Nautilus, een residentieel vastgoedproject met een gedurfde en hedendaagse architectuur gelegen langs het Kanaal aan de toegangspoort van Brussel: the place to be! Een uitzonderlijke ligging die de bewoners tal van voordelen biedt. Met zijn 16 verdiepingen heeft dit complex met een subtiel en elegant ontwerp een prachtig uitzicht dat weinig andere projecten kunnen evenaren.

 

Een groene en gezellige omgeving, dicht bij het stadscentrum, een unieke bereikbaarheid (verkeersaders, nabijheid Brussel-Zuid en openbaar vervoer), alle voorzieningen in de buurt, scholen van alle onderwijstypes, kortom, een interessante ligging, zowel voor investeerders als voor kopers-bewoners.

 

Dit milieuvriendelijke gebouw omvat luxueuze appartementen met kwaliteitsvolle afwerkingen, zowel in de appartementen met een slaapkamer als in de appartementen met twee of drie slaapkamers. Ook opmerkelijk zijn de prachtige terrassen die elke wooneenheid perfect aanvullen.

De handelszaken en restaurants gevestigd in de andere gebouwen van de site bieden de bewoners een levenskwaliteit die aansluit bij een moderne levensstijl. Brussel, een stad in beweging met Nautilus als waardige vertegenwoordiger.

 

> Met kelder & mogelijkheid tot parking.

> Oplevering : Begin 2020

> EPB geschat op: B

 

> BEZOEK DE WEBSITE VAN HET PROJECT : Klik hier !

 

TREVI GROUP – 02.340.24.73 – new@trevi.be

 

 

?>